Om oss
Om oss på Matfabrikken
Kokker
Alexandre & Morten
OM OSS PÅ MATFABRIKKEN
—
Jacques Alexandre Bremer
Alexandre har gått hotellfagskole i Sveits, vært lærling på Le Canard og jobbet senere på Feinschmeker. Han er halvt fransk og elsker franske tradisjoner. I tillegg har han hatt tre sesonger på Solsiden Restaurant, reist på inspirasjonstur til Asia, Australia og New Zealand. I fem år var han kjøkkensjef hos Brasserie Mats & Martin. Han har så vært kjøkkensjef på Kulinariskakademi de siste 5 årene før han kastet seg ut i matfabrikken eventyret.
Morten Arhei Knudsen
Morten er oppvokst i Bærum, og startet med å jobbe deltid i fiskebutikk. Deretter begynte han på kokkelinjen samtidig som han jobbet ekstra hos Bent Stiansen på Statholdergaarden. Morten gikk læretiden på Rust restaurant.
Han har blant annet jobbet på Grand Hotell, Ullevaal Stadion og som sous chef på restaurant Central, så sous chef på Cafe Møllhausen i 5år. Han var så kjøkkensjef på brasserie Mats og Martin i 8 år. Morten har jobbet på restaurant Arakataka og kastet seg videre ut i Matfabrikken eventyret.
Ledelse
Alexandre & Morten