Asparges 4.jpg

Kokk på stedet

Noen ganger er en kokk på stedet den aller beste måten å nyte et måltid når man skal markere en viktig hendelse i livet.

3-4-5 rettere med kokk på stedet 


Foretter

Jordskokk og potetvaffel med pepperotkrem, kalix løyrom og løk (Løyrom markedspris og tilgang)

Sukkersaltet lettbakt laks med eggekrem, urte emulsjon, rug og dill

Stekte kamskjell med bakt sellerikrem, Atlantic Caviar, kamskjellsaus, urteolje og urt

Nordisk røkt og grillet oksetartar med løk emulsjon, vaktel egg og sprø løk


Hovedretter

Pannestekt torsk, grillet kål, potetkrem, sprø topping og  kylling og sherrysjy

Bakt kveite med ertepure , spinat/eplesalat, dillpotet og blåskjellsaus

Marmorert ytrefilet med gillet hvit asparges, bakte perlepoteter, grønnkålships og portvins sjy

Andebryst med saltbakt sellerirotkrem, brokkolini, sortkål, steinsopp og sjy

Sprø kylling fra Holte gård med confitert portobellosopp, stekt grønnkål, småpoteter, gulrot og kylling sjy


Desserter

Melkesjokolade creameaux med brent hvit sjokolade, bringebær gel og rød syre blad

Saltkaramell is med blåbærgel, vaffel og syre urt

Mandelkake med sitronkrem, marengs og mandelflak