Kokk på stedet
Noen ganger er en kokk på stedet den aller beste måten å nyte et måltid når man skal markere en viktig hendelse i livet.
3-4-5 rettere med kokk på stedet
Foretter
Jordskokk og potetvaffel med pepperotkrem, kalix løyrom og løk (Løyrom markedspris og tilgang)
Sukkersaltet lettbakt laks med eggekrem, urte emulsjon, rug og dill
Stekte kamskjell med bakt sellerikrem, Atlantic Caviar, kamskjellsaus, urteolje og urt
Nordisk røkt og grillet oksetartar med løk emulsjon, vaktel egg og sprø løk
Hovedretter
Pannestekt torsk, grillet kål, potetkrem, sprø topping og kylling og sherrysjy
Bakt kveite med ertepure , spinat/eplesalat, dillpotet og blåskjellsaus
Marmorert ytrefilet med gillet hvit asparges, bakte perlepoteter, grønnkålships og portvins sjy
Andebryst med saltbakt sellerirotkrem, brokkolini, sortkål, steinsopp og sjy
Sprø kylling fra Holte gård med confitert portobellosopp, stekt grønnkål, småpoteter, gulrot og kylling sjy
Desserter
Melkesjokolade creameaux med brent hvit sjokolade, bringebær gel og rød syre blad
Saltkaramell is med blåbærgel, vaffel og syre urt
Mandelkake med sitronkrem, marengs og mandelflak